Știrile zilei

UPDATE: Crimă în Buzău! Tânărul drogat a fost..

UPDATE 19 55: Criminalul a fost prins si reținut in zona Conacul Trandafirilor din Parcul Crâng, de către un echipaj de jandarmi. El a fost încătușat și dus la sediul IPJ Buzău pentru audieri.

UPDATE 19 40: Tânărul are 1.80 m, este slab și are părul lung. Poartă blugi de culoare albastră, hanorac galben și geacă gri. A plecat de la locul faptei având cuțitul la el.

Victima este Adrian Mocanu, 56 de ani, fost ofiter de armată.

Poliția din Buzău este în alertă după ce un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a înjunghiat cu bestialitate unchiul și mătușa, pe fondul consumului de droguri. Criminalul este în libertate.

Crima s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Buzău. Andrei Muscalu, un tânăr de 23 de ani, cunoscut drept consumator de etnobotanice, și-a înjunghiat unchiul și mătușa, după care s-a făcut nevazut.

Bărbatul a decedat, în timp ce femeia se afla în stare gravă la UPU.

Vom reveni!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Ubde este politia ? Unde sunt cei responsabili din politie cu crima organi,ata si drogurile. Sa-si dea demisia toata cinducerea politiei municipale si judetene, incepand cu seful de birou pana la comandantul IPJ. Cum sa nu ai nicio reactie dupa atatea saptamani in care apar atatia copii drogati la spital? Toata lumea stie care sunt dealerii de droguri din buzau, numai politia nu stie. De ce nu au saltat-o pe baba din spate de la floraria Codlea? De ce nu auzim de arestari masive si de confiscari de droguri? Inseamna ca politia este mana in mana cu dealerii de droguri. RUSINE POLITIA BUZAU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button