Politică Știrile zilei

Cum se poziționează PNL Buzău față de SCANDALUL de la Grebănu

Liderii PNL Buzău se dezic de gestul consilierilor locali liberali și liberal-democrați de la Grebănu. Aleșii opoziției au respins un proiect cu finanțare europeană în valoare de 14 milioane de euro doar pentru a face în ciudă conducerii pesediste a primăriei. Filiala PNL Buzău a decis să ia măsuri.

După reacția de aseară a liderului PSD Buzău, Marcel Ciolacu, care a solicitat mai multă responsabilitate din partea PNL și ALDE, liberalii buzoieni au emis un comunicat de presă prin care se distanțează de atitudinea propriilor aleși din Grebănu:

Filiala PNL Buzău nu este de acord și condamnă situația creată în comuna Grebănu de către consilierii PNL și ALDE care boicotează un proiect pe fonduri europene, în valoare de 14 milioane de euro. Practic, consilierii vor blocarea acestui proiect pentru dezvoltarea comunității locale, la care contribuția autorităților locale ar fi de doar 2%, parte a unei investiții majore ce se va desfășura în mai multe localități din întreg județul, cu o valoare totală de 300 de milioane de euro. 

Cetățenii care le-au acordat votul așteaptă de la aleșii lor locali  responsabilitate și realizarea a cât mai multor proiecte viabile pentru dezvoltarea comunității locale, și nu să joace la mai multe capete pentru micile lor interese. 

Conducerea si filiala PNL Buzău dezavuează astfel de acțiuni din partea consilierilor săi, care pentru propriile interese riscă să sacrifice dezvoltarea comunități. PNL Buzău va analiza in prima sedinta de Birou Politic Judetean situatia creata la Grebanu si va lua măsurile care se impun.”, a transmis PNL Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5