ARTICOLUL ZILEIEducaţieȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Daniela Palcău este noul inspector școlar al IȘJ Buzău

Circulara de la minister ar fi ajuns vineri la IȘJ, urmând să fie pusă în aplicare începând de mâine.

Profesoara Daniela Palcău este noua șefă a IȘJ Buzău, printr-o decizie a Ministerului Educației condus de Sorin Cîmpeanu. Daniela Palcău îl înlocuiește în funcție pe liberalul Ionel Meiroșu, care va rămâne inspector general adjunct.

Practic, decizia ministerului de resort produce o rocadă la vârful IȘJ Buzău: Daniela Palcău, care a fost inspector școlar general adjunct până pe data de 11 martie, a devenit inspector școlar general, ceea ce înseamnă că va conduce, de jure și de facto, eforia școlilor din județ. Totodată, liberalul Ionel Meiroșu coboară o treaptă în ierarhia conducerii IȘJ, rămânând inspector școlar general adjunct.

Daniela Palcău este unul dintre profesorii cu experiență ai Colegiului Național Pedagogic „Spiru C. Haret”, unde predă științele educației. În ultimii ani, Daniela Palcău s-a ocupat mai mult de gestionarea problemelor școlii buzoiene, din postura de inspector școlar general adjunct.

La alegerile din decembrie 2020, Daniela Palcău a fost unul dintre candidații PSD la Camera Deputaților, făcând atunci echipă cu actualul lider social-democrat, Marcel Ciolacu, și cu alți parlamentari de Buzău: Lucian Romașcanu, Romeo Lungu, Liliana Sbîrnea și Andi Cristea.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Puteati sa puneti si voi poza dupa botox si injectare, si-a schimbat femeia degeaba poza de profil, sambata :))))) atatia bani pe aceste proceduri si voi… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!