Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: De ce a chemat o femeie din Buzău pompierii

O buzoiancă de pe Unirii a sunat la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor după ce..a început să-i țiuie detectorul de gaze montat în apartament. Bătrâna, care locuiește singură, a reușit să pună în mișcare un întreg dispozitiv de intervenție.

„Alarma” s-a dat în jurul orei 18:00, de la un bloc situat vizavi de Catedrala Municipală „Sfântul Sava”. Speriată că detectorul de gaze din apartament a început să țiuie, femeia a crezut că sunt scăpări de gaze în bloc și a sunat imediat la 112.

Imediat, ISU a trimis în zonă mai multe echipaje de intervenție, însă, ajunse la fața locului, acestea au făcut rapid cale-întoarsă. Pentru ca tacâmul să fie complet, la fața locului a fost chemată și o echipă de la Distrigaz.

Așadar, informația panicardă privind o posibilă explozie în blocurile de pe Unirii nu se confirmă. Angajații Distrigaz urmează să stabilească acum dacă senzorul detectorului s-a activat în urma unei scurgeri de gaze sau dintr-un alt motiv.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. Ba frate, da acum chemam pompierii si cand ne cc.., sa ma scuzati! Eu am fiert tuica si mi-a pornit panarama aia in cap de 5 ori..acum ce trebuia sa fac, as chem pompierii???

  2. Meanwhile in Buzau: O casa arde violent, pompierii ajung intr-o ora, cand nu mai e nimic de salvat.. La astfel de nimicuri ajung în 30 sec. Keep up the good work, guys!

  3. În sfârșit o știre nepupincuristă, neplăcută ca un duș rece, dar necesară. Cetățenii noștrii sunt și așa, nu numai cum îi țineti dvs. în brațe. Comozi, iresponsabili, să li se aducă totul la nas. Iar când ceva nu merge, „Să vină milițiaaa!, că de aia sunt plătiți. Retorica „sunteți plătiți din banii noștrii” începe să nu mai țină. Mă bucur că prezentanți și astfel de cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close