ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Decizie în privința Drumului European 85, supranumit „Șoseaua morții”

Deputatul PSD Romeo Lungu anunță că a fost semnat contractul de expertiză pentru îmbunătățirea traficului pe E85, prin lărgirea cu aproape un metru a fiecărui sens de mers.

Într-o postare pe Facebook, deputatul buzoian anunță că E85 va avea patru benzi de circulație, ceea ce va îmbunătăți considerabil condițiile de circulație, „contribuind la sporirea siguranței în trafic și reducerea numărului de accidente”.

Redăm mai jos postarea deputatului social-democrat:

#Soluții pentru 𝗘𝟴𝟱: 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹, 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶 𝗽𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝘁𝗿𝗼𝗻𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲 între #Buzău și #Oreavul! ✍️ Ieri, 20.07.2022, a fost semnat contractul de #expertiză pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație pe Drumul European 85, tronsonul cuprins între Buzău și Oreavul. 👉Acest lucru a fost posibil în urma 𝗱𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲 𝗹𝗮 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘁𝗿𝗲𝗰𝘂𝘁, când am susținut la Ministerul Transporturilor #necesitatea unei intervenții prompte pe acest drum intens circulat. 🛣️ Astfel, în cel mai scurt timp, DN2 va fi lărgit cu 𝗮𝗽𝗿𝗼𝘅𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃 𝘂𝗻 𝗺𝗲𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗲 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗽𝗲 𝟰 𝘁𝗿𝗼𝗻𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲. 𝟭𝟯,𝟱 𝗸𝗺 𝘃𝗼𝗿 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶, ceea ce va îmbunătăți considerabil condițiile de circulație, contribuind la sporirea #siguranței în trafic și #reducerea numărului de accidente. 🔴 Acest lucru se întâmplă concomitent cu începerea lucrărilor la Autostrada A7, Lotul Mizil -Pietroasele intrând în execuție pe 𝟭𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮. #PSD #Promitem_Facem #Investitii #Insfrasctructura #Buzau #E85”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Suntem defecti…Astfel de cheltuieli se gandesc dinainte, nu cand descoperi ca ai facut o tampenie ce duce la victime…Facem doua benzi pe sens, pe 13 km, probabil de la Posta Calnau la Oreavu. Durea daca renuntau de la bun inceput la santuri pe tot parcursul E85 si o largeau in asa fel incat sa fie 2 benzi pe sens? Eventual sa le si desparta, precum pe centura Bucurestiului? Si, de ce numai de la Buzau spre Ramnic? De la Caldarusanca la Cotorca are ghimpi? Sau de la Costesti la Cioranca? Iesirile pot fi gestionate cu solutiile gasite intre Movilita si Sinesti, dar…E grele….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: