Politică Știrile zilei

Deputatul Marcel Ciolacu infirmă zvonurile opoziției

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi avut o confruntare fizică cu Liviu Dragnea, așa cum susțin deputații din opoziție. Liderul PSD, care este și chestor al Camerei Deputaților, recunoaște că a purtat o discuție cu liderul PSD.

În postarea sa făcută pe Facebook, deputatul Marcel Ciolacu lasă de înțeles că zvonurile conform cărora Liviu Dragnea dorea un vot pentru a trece moțiunea împotriva lui Tudorel Toder sunt adevărate, explicând însă că deputații PSD au luat o decizie corectă:

Ceea ce au declarat astăzi unii politicieni din opoziție despre o presupusă altercație cu domnul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuție cu președintele PSD, în care i-am spus foarte clar că îmi mențin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc. 
Și da, consider că decizia deputaților PSD de a nu vota moțiunea împotriva domnului Tudorel Toader a fost una corectă!”, a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.

În această seară, mai multe site-uri de știri au scris despre un conflict izbucnit între Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu, lucrurile mergând într-atât de departe încât liderul PSD l-ar fi bruscat pe deputatul Ciolacu:

După respingerea moțiunii simple împotriva lui Tudorel Toader, un episod interesant a avut loc în ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților. Dragnea a fost lăsat în offsaid de puciștii din partid, al căror vârf de lance în conducerea Camerei este Marcel Ciolacu, astfel încât o serie de propuneri ale opoziției, în special ale PNL, au fost adoptate. Printre acestea, chemarea Vioricăi Dăncilă în fața Camerei Deputaților sau amânarea votului pentru conducerile instituțiilor aflate în subordinea Parlamentului, precum ASF sau CNA. La finalul ședinței de Birou Permanent, Dragnea a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Marcel Ciolacu, au declarat surse participante la ședință. Liderul PSD l-a înghesuit pe baronul de Buzău la ieșirea din sala de Birou Permanent, discuția fiind una tensionată și, potrivit surselor citate, conținând chiar înjurături. La un moment dat, Dragnea a fost auzit spunându-i lui Ciolacu cu referire la acțiunile grupului puciștilor din PSD: <Vreți să vă arătați forța? Vă arăt eu forță!>”, a scris G4Media.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */