Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Familie spulberată pe trecerea de pietoni | Un copil de 2 ani a decedat

Trei persoane au fost lovite de un autoturism Volskwagen pe o trecere de pietoni de pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa. La volan se află un buzoian cu permis de nici un an.

Un minor de nici 2 ani a murit, iar tatăl copilului este în stare gravă la spital. De asemenea, la spital au mai ajuns încă o femeie – de asemenea pieton, dar şi o tînără, pasageră în autoturismul Volskwagen, condus de un bărbat din Buzău, posesor al permisului de conducere din iulie 2017.

Potrivit publicației „Replica online”, martorii oculari susțin că  cei trei pietoni au fost loviţi în plin de maşina condusă de buzoian, care nici măcar nu a frînat! O altă maşină oprise pentru a acorda prioritate pietonilor. La un moment dat,  Volskwagenul apărut din senin i-a lovit în plin.

„Un copil de nici doi ani se afla în braţele tatălui, iar alături mergea o femeie, în vârstă de 40 de ani, fără legătură cu ceilalţi doi. O maşină condusă de un buzoian i-a lovit pe toţi trei în plin. Impactul a fost atât de puternic, încît şi o tînără, care se afla în maşină, a fost transportată la spital, cu traumatism cranio-cerebral”, informează „Replica online”.

Şoferul în vârstă de 22 de ani se numește Ştefan Bretan. El a fost dus la spital, unde i se prelevează probe de sânge şi urină, pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa stupefiantelor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button