ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Fată de 15 ani, moartă în accident

O adolescentă în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața, azi-noapte, pe Drumul European 85, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului. Autoturismul era condus de un băiat de numai 15 ani.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 04:00, în afara localității buzoiene Podgoria. Se pare că băiatul de 15 ani conducea cu viteză un autoturism pe direcția Focșani către Râmnicu Sărat, în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerei, o tânără în vârstă de 15 ani, din Vrancea.

Fata locuia în comuna Dumbrăveni, iar azi-noapte a acceptat să se urce în mașină cu prietenul ei de aceeași vârstă. Băiatul a furat din curte mașina tatălui și a pornit într-o goană nebună pe cel mai periculos drum din regiune, E85.

A pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului. Șoferul a scăpat cu câteva răni minore, însă Lavinia s-a lovit cu capul de stâlpul mașinii și a murit pe loc.

Acum, adolescentul se va alege cu dosar penal pentru nu mai puțin de patru infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, furtul unui bun în scopul folosinței și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: