Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni în municipiul Buzău (foto+video)

UPDATE: Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri. Ea este rănită la picioare, însă, în cădere, s-a lovit și la cap. Viața ei nu este pusă în pericol, însă medicii o vor supune unor investigații amănunțite.

În urmă cu puțin timp, o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din cartierul Broșteni de către un șofer neatent.

Minora traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni din zona Penny Market. Șoferul este un bărbat de 49 de ani, care locuiește în zonă:

„Nu am văzut-o de autobuz. Ea traversa prin fața autobuzului; eu am depășit și am lovit-o.”, a declarat șoferul autoturismului.

Trecerea de pietoni pe care s-a întâmplat accidentul este cunoscută pentru numărul mare de accidente produse din caua neatenției șoferilor care nu încetinesc în apropierea zebrei. Vecinii au solicitat în repetate rânduri montarea unor limitatoare de viteză în asfalt.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Soferul minte eram in autobuz cand soferul autobuzului a spus ce sa intamplat cu fetita am coborat cu inca o persoana din acelasi liceu cu afolescenta si am incercat sa ii dam primul ajutor. Soferul a intrat in ea pur si simplu fetita trecea pe trecera de pietoni prin spatele autobuzului fiind vizibila nu sa schitat o urma de franare mia parut bine sa va spun acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button