Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Anunț despre camerele de rovinietă de la Mărăcineni!

Veste nesperată pentru locuitorii de pe Valea Slănicului. În urma unei importante întâlniri desfășurate azi, la Prefectură, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și-au dat acordul pentru mutarea camerelor de supraveghere a traficului de la podul peste râul Buzău.

Reprezenții CNAIR au venit iar la Buzău pentru a verifica stadiul lucrărilor de la Podul de la Măracineni, dar și pentru a discuta cu autoritățile județului despre probleme mai vechi, una dintre ele fiind chiar mutarea camerelor de rovinietă.

Autoritățile încă nu au anunțat data la care vor fi mutate camerele.

Totuși, șoferii care circulă pe E85 nu vor scăpa de camerele pentru rovinietă. Ele vor fi mutate la câțiva kilometri distanță de pod, pe raza localității Poșta Câlnău.

Cei mai câștigați par să fie șoferii care circulă pe Valea Slănicului, în prezent ei fiind obligați să achite taxa de drum doar pentru a putea traversa podul de la Mărăcineni. Din cauza lipsei rovinietelor, mii de oameni din localitățile de pe Valea Slănicului, mulți dintre ei navetiști, au fost amendați.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.