Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Impact în intersecția de la Policlinică (foto)

Doi șoferi începători au fost implicați într-un accident rutier produs în această seară la intersecția dintre bulevardul Nicolae Titulescu și strada Democrației.

Ajuns în intersecția cu bd. Nicolae Titulescu, conducătorul auto care venea de pe Democrației nu a oprit la STOP și a izbit autoturismul care circula regulamentar.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate. O tânără din autoturismul lovit a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un echipaj de la Rutieră s-a deplasat imediat la fața locului și a demarat cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs impactul.

În intersecția de la Policlinică, evenimentele rutiere precum cel de acum sunt la ordinea zilei. Motivul – șoferii care ies din Democrației în Titulescu, drumul principal, nu se asigură corespunzător și duc la producerea accidentelor rutiere.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Nu se pot asigura.Sunt mașini parcate pînă în colțul intersecției….Să faci stînga cînd vi dinspre Cimitir să te asiguri ocupi o bandă

  2. Asigurarea este foarte dificila.In afara de masinile stationate sau parcate mai sunt si trecerile de pietoni amplasate aiurea,ca de altfel in aproape tot orasul.Cred ca se impune un semafor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close