Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Impact pe E85! | Cinci victime (foto)

UPDATE: IPJ Buzău transmite că, în urma accidentului de pe E85 au rezultat cinci victime. Din primele date, un bărbat de 43 ani, din Ialomița, conducea un autoturism pe DN2, iar în afara localității Limpezis a lovit din spate un autoturism care oprise pe marginea părtii carosabile.

În urma impactului au fost răniți ambii soferi, precum și alte trei persoane din ambele autovehicule. Politistii actionează la locul accidentului pentru fluidizarea traficului si pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor în care s-a produs evenimentul.

Viteza și neatenția fac din nou victime. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul european E85, în zona localității Mihăilești.

Din datele obținute de „Reporter Buzoian” de la fața locului, în eveniment sunt implicate două autoturisme, un Vw Golf de culoare roșie și un Vw Passat înmatriculat în Ialomița.

În urma evenimentului au rezultat cinci răniți.

Vom reveni!

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Sper ca toti pasageri sunt bine pentru ca cine a sunat la 112 a dat gresit datele accidentului si salvarile au intrat in sat la Limpezis si au dat roata satului ca nu au stiut unde este exact accidentul?????????

    1. Autoritățile cu atributii în aplicarea legii sunt aproape indiferente la ce se întâmplă pe drumuri, astfel încât cei mai agresivi și cel puțin contravenienți soferi fac legea pe șoselele țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: