Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Moarte suspectă într-o comună din Buzău

Anchetă la Cochirleanca, după ce cadavrul unui bătrân în vârstă de 75 de ani a fost descoperit de localnici pe o uliță din comună. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de lovituri, însă anchetatorii au indicii că trupul ar fi fost târât aproximativ zece metri de la poarta locuinței sale până la locul unde a fost descoperit.

Rudele bătrânului spun că astăzi, acesta s-a fi dus la gradină, moment în care ar fi fost invitat de un consatean, probabil să cinstească un pahar. Începând de aici, firul poveștii se rupe, iar circumstanțele morții bărbatului rămân neclare.

Criminaliștii iau în calcul varianta ca între cei doi să se fi iscat un conflict care a degenerat, însă nu exclud și alte ipoteze. Urmele descoperite le indică faptul că bătrânul a murit în curte sau în casă, trupul fiind mutat ulterior pe uliță, la aproximativ zece metri distanță de casă.

Sătenii vorbesc deja despre crimă: „Umblă vorba că băiatul ăsta de la marginea satului i-a dat bătrânului cu ranga în cap. Nu știe nimeni cum și de ce. Probabil s-au certat; agresorul o fi fost și băut..”, a declarat un localnic

Necropsia urmează să stabilească acum cauza decesului. Fiind vorba despre o moarte suspectă, polițiștii au deschis dosar penal.

Vom reveni cu amănunte!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button