Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: O fetiță de 13 ani a născut de urgență la UPU Pediatrie

În urmă cu puțin timp, o fetiță de numai 13 ani a adus pe lume un bebeluș la secția UPU Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Fata în vârstă de 13 ani și 7 luni a ajuns la UPU Buzău acuzând dureri abdominale. Timp de nouă luni, ea le-a ascuns părinților faptul că este însărcinată, însă medicii de la Pediatrie au înțeles rapid despre ce este vorba.

Nașterea s-a declanșat spontan chiar în timp ce minora se afla cu părinții în incinta secției. Medicii nu au avut de ales și au asistat-o pe copilă la naștere. Ea a adus pe lume un băiețel sănătos chiar în secția în care copiii ajung pentru consulturi medicale, și nu ca să…se nască.

La scurt timp, mămica și bebelușul au fost urcați în salvare și transferați la Maternitatea Buzău, unde primesc îngrijiri de specialitate.


UPDATE: „La U.P.U. Pediatrie a S.J.U. Buzău s-a prezentat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din municipiul Buzău, care prezenta dureri lombare intense și disurie. În urma investigațiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă și au hotărât să o transefere la Maternitatea Buzău. Înainte de momentul transferului la Maternitate, adolescenta a dat naștere unui băiețel. Ulterior, minora, împreună cu nou născutul, au fost transferați la Maternitate.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

6 comentarii

    1. Nu e vina copilului pt asta, e un copil! E vina parintilor si a tarii in care traim. In stire nu se precizeaza cum a ramas insarcinata, si chiar daca e din cauza unei relatii, e irelevant.
      Daca exista educatie sexuala in scoli, nu s-ar fi ajuns aici, asa ca luati-va mentalitatea toxica si duceti-o in alta parte.

      1. E nevoie sa precizeze cum a ramas insarcinata? Serios? Cred ca toata lumea stie cum… bine, mai putin parintii ei, care ar trebui pedepsiti cumva…

  1. Nu exista consimtamant valid la asemenea varsta – copila a fost violata. Identificarea si pedepsirea vinovatului este o parte esentiala a setului de masuri care trebuie luate in aceasta situatie ingrozitor de trista.

  2. Nepoata mea, pe cand era in clasa a a-8-a imi spunea ca din colegele din clasa, doar ea si cateva colege mai erau virgine – clasa fiind preponderent populata de eleve. Restul isi incepusera cu buna stiinta viata sexuala inca de prin clasa a 7-a. si Asta la o unitate scolara bunicica din capitala. Ce sa te mai miri la tara intr-un catun obscur din Buzau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button