Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Panică pe Bulevard! | Un tânăr a furat o mașină și a făcut prăpăd (foto)

REPREZENTANȚII IPJ BUZĂU AU TRANSMIS UN COMUNICAT DE PRESĂ REFERITOR LA CELE PETRECUTE ASEARĂ, ÎN ZONA STRĂZII MIORIȚEI:

„În seara zilei de 3 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, prin S.N.U.A.U. „112” s-a sesizat faptul că un tânăr care se deplasa cu un autoturism în zona intersecţiei străzii Mioriţei cu bulevardul Nicolae Bălcescu, a lovit mai multe autovehicule parcate, după care a încercat să fugă de la locul evenimentului, însă a fost oprit de mai multe persoane aflate în zonă.

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Buzău care au stabilit că persoana implicată în eveniment este un tânăr în vârstă de 21 de ani din Buzău care a fost condus la sediul Poliţiei Municipale pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul a sustras autovehiculul cu care se deplasa folosindu-se de chei potrivite, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni, profitând de faptul că proprietara maşinii – o femeie de 37 de ani – şi-a lăsat maşina neasigurată (geamul deschis), a sustras cheia.

După ce s-a urcat la volanul maşinii, tânărul, care nu figurează în evidenţa deţinătorilor de permise de conducere, a condus maşina în zona de acţiune a indicatorului „acces interzis” şi a lovit patru autovehicule parcate în zonă.

În urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, furt calificat în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul a fost internat în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice într-o unitate medicală de specialitate.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Mobilizare de forțe a politiștilor buzoieni pentru prinderea unui tânăr de etnie romă care a furat o mașină și a făcut prăpăd în parcarea de la Școala Nr.1.

Evenimentul s-a produs în urmă cu puțin timp pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău. Din primele date, bărbatul de etnie romă ar fi furat un autoturism marca Volkswagen Polo, după care a pornit într-o goană nebună prin oraș.

Ajuns in parcarea de la Școala Nr.1, soferul a pierdut controlul volanului, avariind cel puțin trei mașini.

Când au coborât în parcare și și-au văzut mașinile distruse, proprietarii au fost cuprinși de un sentiment de revoltă. Bărbatul a fost la un pas să fie linșat de păgubiții care trebuie să suporte acum daunele din propriul buzunar.

Tânărul a fost reținut de politiști si condus la audieri.

Vom reveni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button