Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Pompierii caută trupul unei femei în râul Buzău

Marți, la prânz, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” Buzău desfășoară o misiune de căutare-salvare a unei persoane despre care se crede că ar fi căzut în râul Buzău.

Misiunea se desfășoară în zona Șețu din orașul Nehoiu, iar persoana căutată este Plăpană Mariana, femeia dispărută de acasă pe data de 23 iunie.

Mariana are 59 de ani, iar săptămâna trecută a părăsit domiciliul fără a spune unde se duce. Când a văzut că nu se întoarce, fiul său a alertat autoritățile. Polițiștii au găsit imediat primele indicii: o sacoșă și o umbrelă lăsate pe marginea râului Buzău, lângă un podeț. De atunci, oamenii legii au cerut și ajutorul pompierilor, iar căutările se fac atât pe uscat cât și în apă.

„Acțiunile de căutare se desfășoară de către un echipaj de pompieri cu ambarcațiune și un echipaj din cadrul Poliției Nehoiu. Solicitarea a venit de la nivelul IPJ Buzău ca urmare a identificării unor obiecte personale ale femeii pe malul cursului de apă.”, transmite ISU Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button