EducaţieȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Elevii buzoieni au vacanță până LUNI!

ULTIMA ORĂ: Prefectura decide prelungirea vacanței pentru TOȚI elevii din Buzău!


Situație atipică la Buzău, acolo unde autoritățile s-au contrazis pe tema deschiderii cursurilor începând cu ziua de miercuri, 11 ianuarie 2017. Astfel, grădinițele și școlile rămân închise toată săptâmâna, iar TOȚI elevii buzoieni vor fi în vacanță până lunea viitoare.

După ce inspectorul școlar general Florina Stoian confirmase, pentru Reporter Buzoian, că instituțiile de învățământ din Buzău se vor desfhide mâine, prefectul a solicitat întrunirea în ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), întâlnire în cadrul căreia s-a luat decizia menținerii măsurii de suspendare a cursurilor în toate școlile din Buzău.

Decizia este luată în contextul noului cod portocaliu de viscol emis de ANM pentru sud-estul țării. Temperaturile vor scădea până la valori de -25 de grade Celsius, dimineața zilei de marți fiind cea mai geroasă din ultimii 60 de ani.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. Ar fi cel mai bine vacanta din februarie sa nu se mai dea ,cel mai bine ar fi sa se recupereze atunci nu în cursul orelor..sa nu îi epuizeze pe copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: