EducaţieȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Se închid primele școli din județul Buzău

UPDATE: Consultă AICI lista școlilor închise, publicată de Inspectoratul Școlar Județean Buzău.


Închiderea circulației pe anumite porțiuni de drum din județ atrage după sine suspendarea cursurilor în zonele afectate de intemperii.

Potrivit inspectorului școlar general, Florina Stoian, în peste douăzeci de școli din zona de câmpie a județului Buzău, astăzi nu se țin cursuri, din cauza fenomenelor meteo extreme care au afectat și circulația rutieră în zonă. Este vorba despre unitățile de învățământ situate de-a lungul drumurilor închise de viscol: E85 Buzău-Urziceni, DN 2C – Costesti–Slobozia și DN 22 – Râmnicu Sărat-Brăila.

  • În Buzău și în celelalte zone din județ se învață.

Conform spuselor șefei IȘJ Buzău, în cadrul ședinței CJSU din acestă dimineață va fi prezentată o situație clară a unităților de învățământ în care miercuri nu se învață Totuși, școlile din zona de câmpie vizată de intemperii reprezintă doar o treime din totalul unităților de învățământ, în Buzău și în restul județului cursurile desfășurându-se normal.

În altă ordine de idei, nu este exclus ca, în următoarele ore, din cauza viscolului și a ninsorii abundente, autoritățile să impună restricții de circulație și pe alte drumuri din județ.

„Reporter Buzoian” vă ține la curent cu starea drumurilor și cu celelalte măsuri decise în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close