Știrile zilei

BUZĂU: Probleme după ploaie | CAZ DE URGENȚĂ

Autoritățile buzoiene numără pagubele după ruperea de nori de ieri, care a reușit să inunde Buzăul în numai câteva zeci de minute. În această dimineață, reprezentanții Prefecturii au emis un bilanț provizoriu privind intervențiile efectivelor.

Bilanț provizoriu | S-a intervenit pentru scoaterea apei din 13 curți, 2 locuințe și 11 beciuri și subsoluri în Buzău, 1 pasaj rutier (Centură, zona Dedeman) și 2 beciuri + 1 curte în Cernătești. 14 motopompe folosite. Forțe implicate: 35 pompieri. Echipaje de poliție în toate zonele unde acumulările de apă au perturbat traficul rutier.

Un caz deosebit îl constituie cel al Centrului de primire minori în regim urgență din Obor, acolo unde se află apă în subsol. Are loc o intervenție a pompierilor, care acționează alături de jandarmi.”, au transmis reprezentanții Prefecturii.

„Reporter Buzoian” a publicat imagini cu străzile inundate ale Buzăului după ploaia abătută ieri asupra orașului. Canalizările nu au mai făcut față, mai multe strzi și gospodării fiind inundate, fiind nevoie de intervenția pompierilor care să limiteze nivelul apei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: