Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Șase polițiști buzoieni, infectați cu coronavirus!

Șase angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au fost depistați pozitiv la testul pentru SARS-CoV2 și au fost internați pentru îngrijiri de specialitate. Starea lor este bună, deși sunt voci care susțin altceva.

După ce șase angajați ai IPJ Buzău au fost confirmați cu noul coronavirus,18 colegi au intrat în izolare la domiciliu. Imediat au fost efectuate dezinfecții repetate în birourile în care lucrau cei șase, iar activitatea se desfășoară astăzi normal.

Deși reprezentanții IPJ Buzău nu au precizat și din ce structuri fac parte angajații internați, sunt voci care susțin că mulți dintre polițiștii afectați și-ar avea birourile la sediul de pe strada Chiristigii.

Mai mult decât atât, circulă zvonuri conform cărora unul dintre polițiști ar fi în stare mai gravă la un spital din București.

Nu se știe dacă înaintea celor șase infectați au mai existat angajați ai IPJ Buzău confirmați cu coronavirus, vindecați și externați. Cert este că activitatea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău nu este în niciun fel afectată.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button