Știrile zilei

VIDEO: Panică la UPU

Zeci de persoane au luat cu asalt, joi seară,Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judetean Buzău, după ce o femeie de etnie romă a făcut șoc anafilactic și a fost adusă la UPU. Poliția și Jandarmeria au reușit să restabilească ordinea în curtea spitalului.

Femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani s-ar fi simțit rău după ce a primit injecție la domiciliul său din cartierul Simileasca. Pentru ca ambulanța nu mai sosea, rudele au decis să o transporte pe cont propriu la spital, acolo unde medicii au constatat că pacienta se află în stop cardiac.

După ce au reușit să o readucă la viață, medicii au trasnferat-o pe ATI. Misiunea lor nu a fost însă lipsită de emoții. Rudele sosite la fața locului au devenit agitate, motiv pentru care la spital au fost trimise mai multe echipaje de poliție si jandarmerie.

Situația a fost gestionată ca la carte de către reprezentanții spitalului și forțele de ordine. Un singur bărbat, în vâsrtă de 33 de ani, din Buzău a fost amendat pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button