Știrile zilei

Din nou scandal la UPU | Un bărbat A MURIT, forțele de ordine intervin

Zeci de romi din Calvini au ocupat, astăzi, curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău, după ce o rudă pe care o aveau internată a decedat. Jandarmii și polițiștii au intervenit pentru calmarea spiritelor.

Din datele obținute de „Reporter Buzoian”, un pacient de etnie romă, în vârstă de aproximativ 60 de ani, se afla internat de mai mult timp la spitalul buzoian. Azi-dimineață, starea lui s-a înrăutățit, iar medicii au decis să-l transfere către o unitate medicală din capitală. La scurt timp, inima bărbatului s-a oprit, el nemaiputând fi readus la viață în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical.

Decesul a fost declarat la scurt timp, moment în care rudele au făcut un scandal monstru, fiind nevoie de intervenția polițiștilor și a jandarmilor care să calmeze spiritele. Romii au fost scoși în afara curții Spitalului Județean și sancționați contravențional.

Nu este pentru prima dată când curtea Spitalului Județean devine scena unor confruntări violente între romii veniți să își însoțească rudele și forțele de ordine. Cel mai mult de suferit au însă angajații UPU, care sunt expuși riscurilor în fiecare moment.

FOTO: Cosmin Șontică/Reporter Buzoian

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: