EducaţieȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Se redeschid școlile! | Ce trebuie să știe elevii

Toate școlile și grădinițele din județul Buzău vor fi redeschise miercuri, 28.02.2018. Măsura a fost luată în urmă cu puțin timp,  în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Trebuie știut faptul că elevii care merg mâine la școală îi vor găsi pe dascăli la catedră și vor participa le cursuri conform programului obișnuit. Cei care nu vor putea să ajungă la școală din cauza intemperiilor, spun reprezentanții Prefecturii, nu vor primi absențe.

Județul Buzău va ieși în curând de sub avertizarea cod portocaliu de ninsori și viscol și va intra sub avertizare cod galben de vânt și ninsori moderate cantitativ.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

  1. Dc pana ta e viu colorata sigur e de papagal . Scolile s au redeschis pt k deocamdata am scapat de codul portocaliu si am intrat pe cod galben ori inchiderea lor nu se mai justifica !!!

  2. Naspaa , macar pana joi ! Cei care nu au masina ce fac? Daca copiii nu sunt mai departe de 1 km sunt obligati sa mearga pe jos… pe frigul ala la ora 7 sa mergi 500-600 m nu e usor , mai ales cand ingheti de frig afara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close