Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Seară de coșmar, pentru mii de locuitori de lângă Buzău!

UPDATE 23:05 – Pana de curent afectează și o parte a cartierului Micro III, precum și locuitori din comuna Cochirleanca. Nimeni nu știe unde s-a produs avaria și când ar putea reveni curentul.

Halloween în toată regula! O pană de curent produsă în urmă cu puțin timp a lăsat în beznă mii de familii din comuna buzoiană Vadu Pașii. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că nu primesc nicio explicație din partea autorităților

La ora redactării acestei știri, în comuna buzoiană Vadu Pașii e beznă. Mii de locuitori ai satelor din această mare comună stau la lumânare sau la lanternele telefoanelor, după ce o pană de curent a creat o veritabilă, dar nedorită atmosferă de Halloween.

Probleme sunt și în comuna Poșta Câlnău, acolo unde alte câteva mii de familii se află în beznă. Oamenii au înroșit linia telefonică a Electrica, fără să capete însă vreun răspuns:

„Si fiindcă este Halloween-ul, Electrica Buzau s-a gandit sa ne bage in sperieti asa cum stie ea mai bine:intrerupandu-ne curentul,ca la fiecare inceput de iarna,si neraspunzand la c… ala de telefon pe care il au pentru deranjamente!
Domnilor directori pusi acolo politic, si nu pe competente, Happy Haloween si voua!”, a scris pe Facebook un locuitor revoltat.

De menționat că nu este pentru prima dată când localnicii din Vadu Pașii sunt lăsați în beznă fără nicio explicație. Avarii la rețeaua electrică se produc în mod constant și pe linia Mărăcineni-Poșta Câlnău, cauza fiind infrastructura depășită.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button