Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Suspect de omor, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Cochirleanca, suspectat că și-a ucis un consătean în vâsrtă de 75 de ani, la capătul unui conflict spontan, a fost arestat. Magistrații buzoieni au decis ca el să stea în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Săptămâna trecută, cadavrul unui bătrân de 75 de ani, din Cochirleanca, a fost descoperit de localnici pe o uliță din comună. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de lovituri, însă anchetatorii aveau indicii că trupul ar fi fost târât aproximativ zece metri de la poarta locuinței sale până la locul unde a fost descoperit.

Rudele bătrânului au povestit că, în ziua respectivă, acesta s-a dus la gradină, moment în care a fost invitat de un consătean, probabil pentru a cinsti un pahar.

Criminaliștii iau în calcul varianta ca între cei doi să se fi iscat un conflict care a degenerat, însă nu exclud și alte ipoteze. Urmele descoperite le indică faptul că bătrânul a murit în curte sau în casă, trupul fiind mutat ulterior pe uliță, la aproximativ zece metri distanță de casă.

Presupusul criminal este un bărbat în vârstă de 61 de ani, care locuiește la marginea satului. El a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button