Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Mașină vandalizată în Simileasca! | Tânăr, la un pas să fie linșat (video)

Scene de o violență ieșită din comun în cartierul buzoian Simileasca. Un bărbat a fost la un pas să fie linșat de multimea revoltată, după ce a lovit cu mașina un copil de 5 ani, aflat pe bicicletă. Deși vina nu i-ar fi aparținut, șoferul s-a ales cu mașina vandalizată.

Accidentul ușor s-a produs la orele amiezii pe strada Răchitei din municipiul Buzău. Surse din teren au precizat pentru „Reporter Buzoian” că taximetristul se întorcea de la o cursă în momentul în care, de pe un gang  i-a apărut în față un copil pe bicicletă.

Rănirea usoară a minorului i-a alertat pe vecini, însă cei mai iritati au fost membrii familiei. Într-un acces de furie, venite în număr mare la locul cu pricina, rudele s-au urcat pe capotă și au spart parbrizul mașinii, după care au rupt oglinda și au spart geamurile laterale.

Fuga s-a dovedit a fi cea mai inspirată mișcare pentru bărbatul în vârstă de 35 de ani, care ar fi fost linșat dacă ar fi rămas în mașină.

Spiritele s-au mai calmat abia după sosirea forțelor de ordine. În cauză a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Cel mai probabil, proprietarul își va repara acum singur mașina.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. Eu nu înțeleg de ce acest om trebuie să-si repare singur masina (dacă nu e vinovat). Eu pot să vandalizez o masină fără să pațesc nimic? Dacă eu nu pot ei de ce pot? Sunt privilegiați? De-aia se comportă aşa, pentru că ei ştiu că nimic rău nu li se întâmplă. BRAVO ROMÂNIA!

  2. Da valentina,pana aici sa ajuns,ptr ca autoritatile buzoiene,nu ca le este frica de tigani,ci mai rau,sant mana.n mana,si automat ca nu poate da vina pe ei,tot romanul cade,ca.i singur,si mai prost,intr.un cuvant,autoritatile,sant tiganesti,nu mai sant romanesti,intelegi,si atunci,……….e greu!

  3. Daca banii lui Tudorel sunt mai mulți decât ajutoarele sociale,s-ar putea sa vedem frecvent asemenea lucruri!Trăiască PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: