Știrile zilei

Un bolovan desprins de pe versant a ucis un om, la Siriu

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, din Siriu, și-a pierdut viața în timp ce încerca să scoată piatră dintr-un mal. Bărbatul a fost ucis de un bolovan uriaș desprins de pe versant.

Tragedia s-a produs în jurul orei 17:00, în localitatea Siriu,  dincolo de cascada Pruncea (satul Cașoca). Bărbatul, care își câștiga existența scoțând bucăți de piatră din mal, lucra astăzi mai sus de cascadă, sub un versant.

La un moment dat, bărbatul ar fi scos o felie mai mare de piatră, moment în care un bolovan s-a desprins de deasupra, strivindu-i trupul. Decesul a survenit pe loc.

La fața locului au ajuns și forțe ale ISU Buzău, care au acum dificila misiune de a îndepărta stânca de pe trupul victimei (bolovanul uriaș a strivit picioarele și bazinul bărbatului, capul rămânând intact; dacă stânca va fi prăvălită, trupul va fi strivit).

Bărbatul decedat locuia în comuna Siriu,  era divorțat și avea doi copii. Își ducea traiul scoțând felii de piatră din mal. Le dădea drumul pe un jgheab improvizat, după care cobora și le încarca singur în căruță.

Piatra strânsă într-o zi era vândută cu câteva zeci de lei..

loading...

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: