Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Polițist din Buzău, ARESTAT pentru luare de mită

Polițist buzoian ajuns în spatele gratiilor, după ce ar fi trecut de partea infractorilor. Polițistul L. Ștefan, șef la Postul de Poliție Unguriu, a fost reținut azi-noapte, la capătul unui flagrant pus la cale de ofițerii anticorupție buzoieni.

Omul legii este bănuit că, în timp ce însoțea transporturile țigărilor de contrabandă confiscate de polițiști până la fosta fabrică de țigări din Pârscov, unde urma să fie distrusă marfa, îi ajuta pe transportatori să sustragă din produse.

Omul legii mai avea un an până la pensie, spun localnicii. De asemenea, ei mai spun că fapta polițistului ajunsese la urechile multor oameni din comună.

Mai mult, acesta este bănuit că primea o parte din țigări pentru a închide ochii la ilegalitățile comise de transportatori.

În urmă cu câteva luni, ofițerii DGA Buzău au intrat pe fir și au organizat un flagrant. Se pare că implicați ar fi și doi angajați ai Fiscului, informație neconfirmată încă.

Astăzi, polițistul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.

Vom reveni cu amănunte!

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Găinarii….toată industria a dispărut,comerțul distrus,alimentația publică…agricultura,turismul…acolo trebuie umblat..acolo sa se facă investigații..nu ne scoate nimeni ochii cu găinarii ,când s-au furat miliarde.”..averea „noastră e in conturile profitorilor loviturii de stat din ’89

  • Lucrurile acestea minore sunt evidențiate pt a ne sustrage atenția de la ceea ce se întâmplă cu adevărat. In parlament se furaaaa.platim taxe si impozite ca sa doarmă boschetarii aia sau sa se distreze in cine stie ce tara exotică in timp ce noi tremuram de teamă că nu știm ce ne oferă ziua de maine.cine l a denunțat??? Unul care era invidios??? Haideți să ne uităm acolo sus, unde este adevarata problema

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */