AdministrațieȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Compania de Apă reia furnizarea la blocurile din Dorobanți

Gest de omenie al reprezentanților Companiei de Apă S.A. Buzău. Astăzi, societatea a reluat furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru blocurile Asociației de Proprietari PT 28/3 – Dorobanți II, din municipiul Buzău.

Conform legii, compania avea la dispoziție cinci zile de la data plății restanței pentru a relua furnizarea apei, însă situația delicată în care se aflau aproape o mie de locatari bun-platnici i-a determinat pe oficiali să dispună măsuri de îndată.

Decizia este motivată de faptul că reprezentanții legali ai Asociației de Proprietari au achitat, în cursul zilei de astăzi, sumele restante ce reieșeau din convenția de eșalonare a debitelor. Cu această ocazie, asociația amintită a reintrat în graficul de eșalonare asumat.

De menționat faptul că asociația nu a achitat debitul integral de aproximativ 2.3 miliarde de lei vechi, ci doar o mică parte, conform graficului de eșalonare a datoriei. Asta înseamnă că, pe viitor, locatarii vor sta cu aceeași sabie a lui Damocles deasupra capului, până la stingerea totală a datoriei.

Reamintim că ieri, șaisprezece blocuri din cartierul Dorobanți II au rămas fără apă, din cauza unei datorii a asociației de proprietari de care aparțin. La acest moment nu se știe ce s-a întâmplat cu banii strânși de la locatari, dar se pare că situația a ajuns în atenția organelor de poliție, care au deschis o anchetă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button