Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Vicepremierul Ciolacu, veste excelentă pentru buzoieni privind prețul apei

Facturi mai mici la apă pentru locuitorii municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat. Este promisiunea vicepremierului Marcel Ciolacu făcută buzoienilor printr-o postare pe Facebook, în care liderul PSD anunță demersuri ferme pentru eliminarea costurilor legate de apa meteorică.

În mesajul său, președintele PSD Buzău vorbește despre necesitatea ca povara prețului la apa meteorică să fie îndepărtată de pe umerii buzoienilor. „Cetățenii din Buzău și Râmnicu-Sărat au dreptul la apă mai ieftină și la servicii de calitate din partea autorităților locale.”, spune viceprim-ministrul României, care lasă de înțeles că promisiunea sa se va concretiza în viitorul apropiat, tot așa cum s-a întâmplat și cu fondurile alocate județului Buzău în urma lobby-ului făcut de liderul buzoian.

Cel mai probabil, după anunțul șefului PSD, liderii Consiliului Județean Buzău și cei ai Companiei de Apă Buzău ar urma să convoace de urgență Adunarea Generală a Acționarilor ADI 2008, în vederea punerii în aplicare a acestor măsuri.

De altfel, în urmă cu două luni, Consiliul Local Municipal a adoptat o serie de hotărâri deferitoare la eliminarea prețului apei meteorice de pe facturile buzoienilor, însă documentul a fost anulat de către Instituția Prefectului din cauza unor vicii procedurale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: