Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Vitara făcută praf, în intersecția de la Eroilor

UPDATE 19:43: Din primele verificări efectuate la evenimentul rutier înregistrat la intersecția bulevardului 1Decembrie cu bulevardul Unirii se pare că o femeie de 57 de ani din Costești care se deplasa cu un turism pe bulevardul Unirii către Ploiești a intrat în coliziune cu o autospecială de descarcerare care se afla în misiune și ar fi pătruns în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma evenimentului șoferiță a necesitat îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.

UPDATE 19:35: Pompierii se deplasau către bulevardul Nicolae Bălcescu, acolo unde avusese loc un carambol: „Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău. În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașina au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.”, a transmis IPJ Buzău.


Un eveniment rutier în care este implicat şi o autospecială SMURD s-a produs în urmă cu puțin timp la intersecţia Căii Eroilor cu Bulevardul Unirii.

Din primele date, un echipaj ISU care se deplasa către o intervenție a lovit un autoturism Suzuki Vitara care pătrunsesr in intersecție.

Pompierii mergeau către un accident rutier produs la Crâng. Autospecialele aveau semnalele luminoase și acustice pornite.

Vom reveni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close