Anunțuri

ULTIMELE LOCURI CURS DE FOTOGRAFIE ORGANIZAT ȊN BUZĂU

Nu ratați unul dintre ULTIMELE LOCURI disponibile pentru cursul de Fotografie desfãşurat în Buzău, curs organizat de Profesional New Consult ce se adreseazã tuturor celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniu, dar si  iubitorilor de frumos, pasionati de aceasta arta. Invata regulile de baza si experimenteaza, dezvolta-ti tehnica, surprinde cadrul perfect, apasa butonul si declanseaza emotii, inscrie-te la curs!

Cursul de Fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca dupa absolvire vei obtine o diploma acreditata cu care vei putea profesa ca fotograf atat la nivel national, cat si international.

De asemenea, cursul se adreseaza celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţă, dar şi celor care doresc sa se initieze in acest domeniu.

Componenta principalã a cursului este cea practicã, acesta desfãşurându-se atât în sala de curs, dar şi în naturã, în aer liber, fiind abordatã atât fotografia de interior, cât şi fotografia de exterior, peisajul și portretul.

Dacã doriţi sã cunoaşteţi tainele fotografiei şi sã obţineţi o diplomã acreditatã, soluţia o reprezintã cursul de fotografie organizat în Buzău. Cursul este susţinut de un fotograf formator cu experienţã în domeniu. Preţul cursului poate fi achitat si in rate.

Pentru detalii vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult Buzãu – birouri înscrieri – Buzãu, Str. Mălinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

  • Mobil: 0765.190.000, 0784.333.777
  • e-mail: [email protected],
  • web: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Infirmiera     Curs Cadru Tehnic PSI       Curs Stivuitorist

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close