AnunțuriȘtirile zilei

ULTIMELE LOCURI pentru Curs Operator Calculator

Pentru toţi cei care doresc sã cunoascã sau sã îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei ce doresc sã obţinã acreditarea necesarã pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu, cursul de operator introducere, prelucrare şi validare date este alegerea cea mai potrivita. Cursul de Operator date este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Cursul asigurã cunoştinţele necesare pentru introducere şi validare date pe suport electronic, gestionare suporţi electronici de date, asigurarea conformitãţii datelor introduse cu documentele primare, salvarea periodic a datelor introduse, restaurarea datelor salvate, pãstrarea copiilor de siguranţã ale datelor salvate pe suport electronic.

De asemenea, în cadrul cursului va veţi familiariza cu elementele de baza ale noilor tehnologii informationale si de comunicare, initierea în utilizarea calculatorului, editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentari multimedia, procesarea datelor în retele (Intranet, Internet).

Mai multe detalii despre cursul de Operator Introducere şi Validare Date pot fi obţinute accesând urmãtorul link: https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/ sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult – Buzãu, la telefoanele 0765.190.000, 0784.333.777

email: [email protected]

website: www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult Buzãu, Str. Malinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt:

Curs Inspector Resurse Umane (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/)

Curs Fotografie (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-fotografie/)

Curs Inspector SSM (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/)

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button