Știrile zilei

Un al doilea McDonald’s se deschide în Buzău

Buzoienii îndrăgostiți de gustul McDonald’s au un motiv de bucurie. Liderul pieței de restaurante din România deschide un nou fast-food în Buzău, acoperind astfel și segmentul de shopping center ce prinde tot mai mult teren la noi.

Cel de-al doilea restaurant McDonald’s se va deschide în luna decembrie în centrul comercial Shopping City, în noua zonă food-court la a cărei amenajare se lucrează intens chiar în această perioadă. Alături de Mc, în zona de food se vor mai regăsi branduri apreciate de clienți, precum Spartan, Mesopotamia, Mado sau Toledo.

De asemenea, KFC se va redeschide în noua zonă de food, într-un spațiu mai mare și cu un design ce reflectă cel mai nou concept al brandului.

McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de ţări.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi. În 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON Hewitt România.

Primul restaurant McDonald’s din Buzău a fost deschis în anul 1999, are o capacitate de aproape 60 de locuri înăuntru (plus 70, pe terasă) și primește zilnic câteva mii de clienți.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close