CORONAVIRUS

Un nou accident pe trecerea de pietoni mai face o victimă la Buzău

Accidentul vine la numai câteva zile după ce șoferul unui Logan a spulberat, pe trecerea de pietoni, trei eleve care se îndreptau spre școală, pe strada Alexandru Marghiloman.accident_capitala_08569900_61649000
Duminică seară, un alt accident de circulație s-a petrecut pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău. De data aceasta însă, pietonul a fost cel care a manifestat imprudență, angajându-se în traversarea străzii fără să țină cont de culoarea roșie a semaforului.
Accidentul s-a produs în jurul orei 20:00, pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, în zona Big. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, a rezultat că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Dolj, a acroşat un bărbat în vârstă de 37 de ani, care traversa pe marcajul pietonal, la culoarea roşie a semaforului destinat pietonilor.
Şoferul primei maşini din coloană a reuşit să îl ocolească, însă, cel de-al doilea n-a reuşit manevra de evitare a pietonului imprudent.  Pietonul lovit a suferit mai multe traumatisme în zona capului, însă a refuzat să rămână internat.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: