SportȘtirile zilei

Un antrenor buzoian se vede la FCSB

Un fost antrenor de la Gloria Buzău poate profita acum de plecarea lui Nicolae Dică de pe banca tehnica a stelistilor si chiar se autopropune la gruparea patronata de Gigi Becali, care este în cautarea unui antrenor principal.

Ilie Stan a fost antrenor la FCSB între octombrie 2011 si martie 2012, conducand echipa in 22 de partide.

Fostul antrenor si de la Gloria Buzau, Victoria Branesti sau CS Mioveni este acum liber de contract dupa despartirea de iranienii de la FC Foolad, iar intr-un interviu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor puncta faptul ca pe timpul sau gruparea ros-albastra facea spectacol si ca a fost singurul antrenor care nu a fost dat afara de Becali:

Eu niciodata nu ma propun singur la Steaua. Dar daca cineva se gandeste la mine, pot spune ca sunt mai indreptatit sa fiu antrenor decat cei care se vehiculeaza acum. Sunt multe argumente in favoarea mea, cu tot respectul pentru cei despre care se discuta acum. Eu am plecat de la Steaua pentru ca asa am vrut, nu m-a dat Gigi Becali afara. El a fost suparat pe mine pentru ca am plecat.

Eu am luat Steaua de pe locul 10, cu multi accidentati, si am adus 50.000 de oameni la stadion, am calificat echipa in Europa League, am castigat pe terenul lui Dinamo si am facut o echipa puternica.Acum am experienta, entuziasm si stiu sa lucrez cu oamenii. Am mai multe argumente pentru care merit sa mi se faca o oferta. Tot parcursul din ultimii ani a inceput cu mine, iar atunci nu aveam nici experienta si nici conditii”, au fost declaratiile pe larg ale lui Stan.

Cu Ilie Stan pe banca, Steaua, cum se numea formatia lui Becali pe atunci, s-a calificat in primavara europeana Europa League, avand in palmares victorii importante ca 3-1 cu Dinamo si 4-2 cu Maccabi Haiffa.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button