Știrile zilei

Un bărbat a murit strivit într-un utilaj, la Fabrica de zahăr

O familie din comuna buzoiană Mărăcineni și-a condus, ieri, ruda pe ultimul drum, după ce aceasta a pierit într-un accident înfiorător.

Nicolae Băgenac avea 55 de ani și lucra la fabrica de zahăr din Buzău. Zilele trecute curăța o instalație care transporta zahărul în momentul în care melcul utilajului i-a prins piciorul și l-a tras înăuntru.

Forța mecanismului a fost irezistibilă; piciorul bărbatului a fost smuls din șold și introdus în aparat, moment în care a pornit o hemoragie masivă.

De altfel, hemoragia a fost și cea care i-a adus moartea bărbatului, găsit prea târziu de colegi lângă aparatul pe care îl curăța.

Despre tragedia de la Zahăr nu s-a vorbit prea mult. Nu se știe nici până azi dacă producția a fost oprită, așa cum se impune în astfel de situații. Cert este că poliția și ITM anchetează moartea îngrozitoare a bărbatului.

Se pare că acesta ar fi încercat să curețe melcul de transportare a zahărului în timp ce acesta era pornit, iar normal ar fi fost ca, de fiecare dată, instalația să fie oprită.

Ieri, rudele din Mărăcineni l-au condus pe ultimul drum pe cel care a fost soțul, tatăl și bunicul Marian Băgenac.

Dumnezeu să-l ierte!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: