Știrile zilei

Un bărbat a scăpat de infernul de la ATI pentru că fiica sa n-a vrut să dea șpagă pentru un loc

Spitalele din România îți pot salva viața. Mai ales dacă nu te internezi în ele.

Un pacient din Piatra Neamț poate spune că s-a născut a doua oară după ce, infectat fiind cu COVID, nu a fost primit la ATI pe motiv că nu mai erau locuri. Fiica sa a mărturisit că ar fi putut obține un pat, dar că nu a vrut să dea șpagă.

Duminică după-amiază, Ana S. a intrat în direct la Antena 3 și a relatat cum tatăl ei, infectat cu virusul chinezesc, avea nevoie urgentă de asistență medicală în ATI. Pentru că toate locurile erau ocupate, bărbatul a rămas să fie tratat pe o altă secție. Fiica sa a mărturisit că ar fi putut obține un loc în secția care s-a făcut scrum aseară, dar că nu a vrut să dea șpagă.

Când a văzut la televizor tragedia, femeia și-a sunat imediat tatăl. Bărbatul este în continuare infectat cu SARS-CoV-2, dar îi mulțumește cerului că a scăpat cu viață.

În incendiul din secția ATI Neamț și-au pierdut viața șapte bărbați și trei femei cu vârsta cuprinsă între 67 și 86 de ani. Ceilalți șase pacienți, care se aflau în salonul alăturat celui care a fost afectat în totalitate de incendiu, au fost transferați sâmbătă noapte către Spitalul modular din Lețcani.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: