Știrile zilei

Un bărbat de 34 de ani s-a spânzurat în fața copiilor

Sfârșit sumbru, pentru un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna buzoiană Robeasca. Bărbatul, tată a trei copii, s-a spânzurat de o grindă în fața celor mici, după ce luni de zile se luptase cu o depresie în urma unui accident. Soția nu are nici de unele și, colac peste pupăză, urmează să fie dată și afară din casă.

Nicoleta și Ștefan Cristian au devenit soț și soție în urmă cu patru ani, pe când ea avea doar 16 ani, iar el, 30. Au fost primiți să locuiască în gospodăria unuia dintre frații bărbatului, acolo unde au venit pe lume trei copii în mai puțin de patru ani.

Cei doi trăiau din ce câștiga Ștefan și din alocațiile copiilor. La începutul verii avea să înceapă șirul necazurilor pentru tânăra familie. Mai întâi, bărbatul a căzut din căruță și a rămas cu sechele care i-au luat puterea de a munci. Au urmat cinci luni de chin psihic, din cauza neputinței de a-și întreține familia. Zilele trecute, bărbatul a cedat.

FOTO: știridebuzău.ro

Sâmbătă seara, Ștefan Cristian s-a spânzurat de o grindă în interiorul casei, în văzul copiilor. A fost descoperit de soție când încă avea semne vitale, fiind fost transportat cu salvarea la Urgențele Spitalului Județean Buzău.

A murit în urmă cu două zile, iar trupul său a fost transferat la morga spitalului, pentru necropsie. În urma lui au rămas, pe lângă suferințele create rudelor și prietenilor, o situație financiară dezastruoasă, pe care trebuie să o îndure tânăra mămică.

Rudele soțului defunct au anunțat-o deja pe văduvă că nu va mai putea locui cu cei trei copii în casa lor. Câțiva oameni cunoscuți din oraș au inițiat deja o mișcare de ajutorare a femeii rămase singure cu trei copii mici în întreținere.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

11 comentarii

    1. Cred ca trebuie sa-l contactati direct pe autorul articolului.Il gasiti pe Facebook, unde cred ca are si un numar de telefon.

  1. Niste nemernici si fratii lui, daca DAU AFARA din casa patru suflete chinuite! Hai oameni buni sa ajutam, sa sarim cu totii pentru aceasta biata femeie!

  2. Doamne ce nenorocire, vai de copilasii aia si de mama care la 20 de ani e tot un copil..Domnul primar, hai sa ii ajutam , nu ati facut in viata dumneavoastra un act de caritate si aventi munti de bani.

  3. Ce cretin! A mai traumatizat si copii aia! S-a dat si in mana diavolului, si-a nenorocit si familia, ce vina aveau sufletele alea nevinovate?

  4. O prietena vrea sa dea o casa de pomana acestei familii nevoiase. Va rog sa ne lasati un numar de telefon pentru contact. Au de toate in casa, mobila, soba, e aproape de scoala si de centrul comunei

    1. Cred ca trebuie sa-l contactati direct pe autorul articolului.Il gasiti pe Facebook, unde cred ca are si un numar de telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close