Știrile zilei

Un bărbat s-a aruncat în canalul de irigații de la Mătești

UPDATE: Bărbatul are 54 de ani și este din Mătești. Astăzi, el a mers la canalul de irigații din localitate, cu gândul de a-și pune capăt zilelor. În momentul în care a zărit echipajul de poliție apropiindu-se, a plonjat în apă. Oamenii legii i-au întins o frânghie și au reușit să îl scoată teafăr la suprafață. Bărbatul a fost dus la spital și este acum în afara oricărui pericol.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un bărbat care a vrut să își încheie socotelile cu viața s-a aruncat, astăzi, în canalul de irigații de la Mătești, însă a fost scos la timp de un echipaj de poliție. Misiunea este în desfășurare.

Se pare că bărbatul a hotărât să se sinucidă și a ales să piară în apele adânci ale canalului de irigații de la Mătești. Cineva a vrut însă ca el să trăiască: La scurt timp, bărbatul a fost scos din apă chiar de un echipaj de poliție sosit la fața locului.

De altfel, toate forțele de intervenție s-au pus în mișcare imediat ce apelul la 112 a anunțat urgența. La canalul de la Mătești a ajuns și un echipaj ISU, prezent în tren cu o barcă de salvare. Nu a mai fost însă nevoie ca ambarcațiunea să fie lansată la apă, deoarece bărbatul fusese deja scos la mal.

Medicii de la Ambulanță l-au evaluat pe bărbatul care, potrivit surselor noastre, este transportat la spital conștient și cooperant, viața nefiindu-i pusă în pericol.

Vom reveni.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: