Știrile zilei

Un bătrân s-a întors acasă după 30 de ani de la dispariție

Un caz misterios s-a petrecut la Bacău, acolo unde un bătrân dat dispărut în urmă cu trei decenii, şi despre care se credea că a murit, s-a întors acasă.

Întâmplarea a avut loc în comuna Buhoci, acolo unde locuia Vasile Gorgos, un bătrân acum în vârstă de 93 de ani, potrivit desteptarea.ro.

Omul s-a întors acasă la sfârşitul lunii august, după ce familia nu mai ştia nimic de el din 1991. Tot de atunci, familia îi face şi slujbe de pomenire, crezând că bătrânul nu ar mai fi în viaţă.

Vasile Gorgos a fost negustor de vite şi obişnuia să plece des de acasă cu animalele, însă se întorcea mereu. De 30 de ani, el nu s-a mai întors până într-o seară de duminică, din luna august 2021.

Acum, recent, el a fost lăsat în faţa porţii de o maşină din care a coborât. Vecinii spun că omul era confuz, nu mai ştia care e poarta lui, dar era bine îngrijit.

Atunci când a fost întrebat de familie unde a fost în tot acest timp, omul a spus că acasă. Cel mai probabil, bărbatul suferă de o boală neurologică, având în vedere că nici nu-şi mai aminteşte de copiii săi.

În buzunarele bătrânului, nora acestuia a găsit un bilet de tren din ziua respectivă pe ruta Ploiești – Bacău, dar și buletinul de identitate cu adresa din comuna Buhoci. Este foarte posibil ca cineva să-l fi luat și dus acasă după adresa din buletin, însă e vorba de o ipoteză.

Familia cere ajutorul autorităților pentru a desluși această poveste încurcată.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: