CORONAVIRUS

Un biciclist băut a vrut să răstoarne o mașină pe strada Transilvaniei

Alcoolul și mersul pe bicicletă nu fac casă bună împreună. Un buzoian abțiguit, care se deplasa cu bicicleta pe Transilvaniei, s-a înfipt cu vehiculul pe două roți într-0 mașină condusă regulamentar de o tânără de 21 de ani.acc.-biciclist-lovit-mortal-gherla-8
Incidentul s-a petrecut miercuri, la orele serii. Din primele informații efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se întorcea acasă pe bicicletă, bărbatul de 44 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în partea lateral stângă a mașinii la volanul căreia se afla o tânără șoferiță din Vadu Pașii.
Îndrăznețul biciclist a fost rănit și transportat la spital, însă medicii au stabilit că leziunile suferite nu îi pun viața în pericol. El a fost lăsat să plece acasă, însă nu înainte ca polițiștii să-i verifice alcoolemia. Rezultatul etilotestului fost pozitiv, aparatul care dă de gol șoferii băuți indicând valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acum, biciclistul care a lovit mașina s-ar putea alege cu dosar penal pentru autoaccidentare și ar putea fi pus să plătească pagubele produse.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close