CORONAVIRUS

Un bucureștean a pus pe jar jandarmii de la Monteoru

El s-a rătăcit în zona împădurită din apropierea releului Ciuhoiu. Salvarea lui a venit din partea jandarmilor din stațiunea balneară Monteoru.jandarmi montani
Pe 2 mai, în jurul orei 17:00, aflându-se în drumeție pe meleagurile buzoiene, bucureșteanul de 32 de ani s-a afundat prea mult în pădurea din zona Ciuhoiu și nu a mai reușit să găsească drumul de întoarcere. Imediat, a fost alertată patrula de jandarmi din cadrul postului dispus în stațiunea balneară Sărata Monteoru, care,  la mai puțin de o oră de la sesizare, l-au depistat și l-au îndrumat către locul de cazare.
De asemenea, întreaga minivacanță de 1 mai a fost una plină de intervenții pentru forțele de ordine. În perioada 30.04.2015 – 03.05.2015 Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău a executat misiunile specifice cu o medie zilnică de peste 160 jandarmi, fiind constatate 5 infacțiuni, independent sau în cooperare cu Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, fiind aplicate 77 de sancțiuni contravenționale pentru fapte ce contravin normelor de conviețuire socială.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button