Știrile zilei

Un buzoian a deschis Pizza 360, un nou concept pe piața de delivery

Mulți ar fi tentați să creadă că deschiderea unei noi pizzerii în Buzău nu ar putea aduce nimic nou față de ceea ce există pe piață, însă acei oameni nu au mâncat încă de la Pizza 360. Cu un nou concept, adus de la București, noua afacere pune calitatea înaintea oricărui interes și se anunță a fi un jucător important pe piața de delivery.

Sorin Chițan are aproape 50 de ani și o bună parte a vieții sale și-a dedicat-o creării unui preparat delicios, atât de consumat în întreaga lume. S-a „bătut” cu granzii pizzeriilor din București, produsul său fiind gândit să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi.

De curând, antreprenorul a adus noul concept de pizzerie și la Buzău, cu toate rețetele sale după care îți lasă gura apă. „Pizza 360” se află pe strada Pompiliu Ștefu și își servește clienții doar în regim take-away sau prin curier. Pizza preparată aici are însă un gust unic, dat de blatul copt perfect, de ingredientele alese cu grijă, preparate după rețete proprii și puse din belșug.

Așa se face că, odată ce ai gustat din pizza preparată aici, nu ai cum să nu te reîntorci, mai ales că vei avea de ales dintr-o varietate de tipuri. Meniul este disponibil pe site și prezintă principalele feluri de pizza, însă aceasta poate fi și personalizată, în funcție de preferințele clientului.

Pizza preparată la 360 a cucerit deja primele gusturi. I-am făcut o vizită lui Sorin Chițan și așa am aflat o parte din secretul gustului autentic de pizza:

„Este evident că fiecare restaurant are un mic secret al său, când vine vorba de rețete. Al nostru ține mai degrabă de calitatea ingredientelor și de modul în care le utilizăm pe pizza. Începând de la blat, pe care îl pregătim doar cu un anumit tip de făină, trecând pe la sosul propriu și ingredientele atent alese și sfârșind cu topingul, totul are o anumită proveniență și un anumit mod de preparare. De exemplu, veți vedea că puiul pe care îl punem pe pizza are un gust distinct, deoarece îl preparăm aici, după o rețetă proprie.”, ne-a spus, printre altele, managerul pizzeriei 360.

Așa am aflat, de pildă, că, dintre toate ingredientele de pe o pizza, cea mai mare greutate nu trebuie să o aibă blatul, ci…mozzarela! Așa se explică simfonia gustului și nota distinctă pe care o are pizza 360.

Numărul de telefon pentru livrări este 0724 360 360, dar reprezentanții pizzeriei pot fi contactați și pe pagina de Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button