Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Al treilea deces, în rândul pacienților buzoieni infectați cu noul coronavirus

Buzăul înregistrează al treilea deces din  rândul persoanelor infectate cu virusul SARS-COV-2, asta la o zi după ce Guvernul anunțase moartea unei femei (de asemenea cu afecțiuni grave) infectate cu coronavirus.

Potrivit Șansa News, pacientul mort ieri este un bărbat de 53 de ani, din Buzău, decesul figurând cu numărul 1339 în raportările Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit Ministerului Sănătății, bărbatul a fost confirmat cu COVID-19 pe data de 25 mai și a murit duminică, pe 7 iunie.

Comorbidități: diabet zaharat tip II, obezitate, hemofilie tip A, ciroză hepatica cu virus C, insuficiență venoasă cronică, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

OPINIE: Cei mai mulți vor spune acum că bărbatul a murit din cauza celor patru boli grave care i-ar fi adus oricum sfârșitul. Probabil, dar să nu uităm că acestor afecțiuni li s-a suprapus temutul virus.

În altă ordine de idei, deși subiectul „Coronavirus” s-a cam perimat în rândurile maselor, este absolut necesar să păstrăm în continuare distanțarea socială și să respectăm cu strictețe normele de igienă. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button