ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Un buzoian de 18 ani are nevoie de ajutorul nostru

Răzvan Matragoci este un tânăr în vârstă de 18 ani, din Buzău, care se află în grija Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului. Când avea 12 ani, medicii au descoperit că suferă de leucemie. A luptat, alături de toți cei care îl îndrăgesc, să se facă bine. Deumnezeu a vrut că el și, pentru o lungă perioadă, analizele i-au ieșit bine. Din păcate, în urmă cu câteva luni, boala a revenit. Răzvan este internat la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” din București și are nevoie de ajutorul nostru.

Pentru a fi stabilizat, băiatul are nevoie urgentă de sânge. Primii care i-au sărit în ajutor au fost angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, care astăzi au mers să doneze sânge. Răzvan are însă în continuare nevoie de ajutor, motiv pentru care reprezentanții instituției au făcut un apel pe Facebook în speranța că și alți oameni îi vor sări în ajutor.

El este Razvan si are nevoie urgenta de sange.

E un tanar ocrotit in sistemul de protectie sociala, da, si noi toti il iubim si dorim sa il sustinem in toate proiectele lui de viitor. Indiferent de grupa ta sanguina…Razvan va primi sangele de care are nevoie.

Sangele este un medicament ca oricare, diferenta este ca nu poate fi cumparat din farmacie. Donezi 300 ml din cei 5 l de care dispui, sange care se vor reface in 3-4 zile . Razvan Matragoci este internat la sectia de hematologie a spitalului Militar din Bucuresti.

Vino, Razvan are nevoie si de tine! ”, a scris pe Facebook Roxana Kovacs Chirițoiu, consilier în cadrul DGASPC Buzău.

Răzvan este un tânăr ambițios care, în ciuda afecțiunii de care suferă, și-a continuat studiile și a făcut totul pentru a se împlini profesional. A terminat o școală de meserii la Râmnicu Sărat și a învățat tot ce a putut despre arta fotografiei, marea sa pasiune.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. … dacă este vaccinat ‘sigur și eficient’ are soarta pecetluită , din păcate!….acest vax reactivează cancerele!…oricum sângele bun ajunge la șmecheri!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button