Știrile zilei

Un buzoian de 33 de ani are nevoie urgentă de ajutorul nostru!

Nicușor Roșculeț, un buzoian în vârstă de 33 de ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea spera la viață și a-și crește cei doi copii minunați. În rândurile de mai jos îi veți cunoaște povestea și veți afla cum puteți să ajutați o tânără familie să meargă mai departe.

Nicușor are 33 de ani și este căsătorit, fiind tatăl a doi copii. În urmă cu câțiva ani, a aflat că este infectat cu virusurile hepatice B și D, rămase însă latente în organismul său. De curând, a suferit o operație de hernie, moment în care problemele legate de virusul hepatitei au început să reapară.

Curând, Nicușor avea să afle că suferă de ciroză hepatică în stadiul IV și că numai un transplant îl mai poate salva. În prezent, bărbatul se află internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar singura sa șansă este transferul la o clinică din Turcia, unde să primească un nou ficat.

Foto: facebook.com/Marin Georgiana

Pentru care Nicușor să poată merge mai departe, este nevoie de o sumă pe care familia nu o are: 75.000 de euro. Rudele au început deja să lanseze apeluri în mediul on-line, pentru a strânge banii necesari transplantului:

Buna seara! Am marea rugăminte la toți oamenii dispuși sa ajute. Finul nostru se afla intr-o situație critica și avem nevoie urgent ca suma de bani cerută de către medicii din Turcia sa fie strânsă, cât mai rapid POSIBIL 75.000€. Medicii din Turcia i-au dat șanse la viața și acesta trebuie sa ajungă cât mai repede posibil acolo pentru a-și recapăta puterile și a putea fi alături de familia sa. Țin sa mentionez ca exista doi copilași care așteaptă cu nerăbdare venirea tatălui lor acasă. Cu cât trece timpul, cu atât situația se înrăutățește, de aceea rog pe fiecare, cât puteți și dispuneți sa îl ajutam împreuna sa rămână printre noi. Merita sa fie in viața! Pentru copiii și pentru familia lui. Mai jos aveți conturile bancare ale soției și numărul de telefon. Mulțumesc! Haideți sa distribuim și sa ajungă cât mai departe!”, a scris nașa bărbatului pe Facebook.

Cei care vor să contribuie la salvarea buzoianului pot dona în conturile dechise pe numele soției:

Cont EURO:RO74 BTRL EURC RT00 N501 3301

Cont LEI:RO62 BTRL RONC RT00 N501 3302

Rosculet Simona: Rosculet Simona: 0762772949

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button