CORONAVIRUS

Buzoian de 37 de ani, implicat în atacul cu sabia din centrul Brăilei

Incident terifiant, miercuri după-amiază, în fața Serviciului de Evidență a Personelor din centrul municipiului Brăila. Trei atacatori, printre care și un buzoian de 37 de ani, l-au tăiat cu sabia pe un tânăr de 25 de ani, după un conflict în trafic,  informează deBrăila.ro.

Bărbatul ieșise de la Evidența Persoanelor, acolo unde, împreună cu soția sa, își declarase copilul. La un moment dat, un autoturism în care se aflau trei persoane le-a tăiat calea. Bărbații au coborât din mașină, au spart parbrizul cu o piatră si l-au atacat cu o sabie pe șoferul de 25 de ani.

Victima are tăieturi multiple pe tot corpul, însă a fost preluat de ambulanță în stare conștientă.

Atacatorii au fugit de la fata locului, lăsând în urmă un indiciu important pentru anchetatori. Este vorba despre teaca sabiei folosite în timpul atacului.

La scurt timp după producerea evenimentului, politistii i-au prins pe atacatori. Este vorba despre doi brăileni, cu vârste de 35 și, respectiv, 63 de ani, și un buzoian de 37 de ani. Cei trei sunt audiati, urmând ca anchetatorii să dispună măsurile care se impun.

În cauză va fi intocmit dosar penal pentru săvârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: