Știrile zilei

Un centru de calificare din Buzău îți predă această meserie de la A la Z

Pentru cei care sunt interesaţi sã cunoascã tainele aranjãrii pãrului, sã deprindã noţiuni de hair style şi sã urmeze o carierã în domeniu soluţia este participarea la curs de coafor susţinut de specialişti în domeniu cu o vastã experienţã, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii .

Doar la Profesional New Consult Buzãu veţi gãsi sãli dotate întocmai ca în saloanele de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practicã, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi, ce vã vor îndruma pe parcursul derulãrii sesiunii de formare profesionalã.

loading...

Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spãlat, vopsit dar şi cunoaşterea corectã a instrumentarului de lucru, folosirea corespunzãtoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane fiecare cursant având prilejul de a exersa şi de a învãţa prin studiu practic.

La aceasta mai adãugãm o echipã dedicatã ce vã va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte .

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult – Buzãu, la telefoanele 0765.190.000, 0726.579.328

email: buzau@profesionalnewconsult.ro

website : www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Frizer ;

Curs Stilist Unghii ;

Curs Machiaj, MakeUp ;

Curs Aplicare Gene (fir cu fir, 2D, 3D) .

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5