Știrile zilei

Un centru de calificare din Buzău îți predă această meserie de la A la Z

Pentru cei care sunt interesaţi sã cunoascã tainele aranjãrii pãrului, sã deprindã noţiuni de hair style şi sã urmeze o carierã în domeniu soluţia este participarea la curs de coafor susţinut de specialişti în domeniu cu o vastã experienţã, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii .

Doar la Profesional New Consult Buzãu veţi gãsi sãli dotate întocmai ca în saloanele de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practicã, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi, ce vã vor îndruma pe parcursul derulãrii sesiunii de formare profesionalã.

Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spãlat, vopsit dar şi cunoaşterea corectã a instrumentarului de lucru, folosirea corespunzãtoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane fiecare cursant având prilejul de a exersa şi de a învãţa prin studiu practic.

La aceasta mai adãugãm o echipã dedicatã ce vã va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte .

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult – Buzãu, la telefoanele 0765.190.000, 0726.579.328

email: [email protected]

website : www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Frizer ;

Curs Stilist Unghii ;

Curs Machiaj, MakeUp ;

Curs Aplicare Gene (fir cu fir, 2D, 3D) .

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close