Știrile zilei

Un consilier județean al PSD Buzău s-a trezit cu mașina vandalizată!

Votul nu le-a fost suficient. Azi-dimineață, un consilier județean al PSD Buzău și-a găsit mașina vandalizată. Peste noapte, persoane necunoscute i-au scris cu vopsea un mesaj obscen, cunoscut drept slogan de campanie al opoziției.

Azi-dimineață, consilierul județean Ion Măntoiu a avut o surpriză neplăcută. Când a ieșit în fața porții, bărbatul și-a găsit camioneta inscripționată cu mesaje obscene.

Deși e lesne de înțeles cine ar putea fi autorii „operei” de azi-noapte, consilierul Măntoiu nu a putut indica o persoană anume care să răspundă pentru actul de vandalism.

Mașina se afla pe domeniul public, în fața casei din Mierea în care locuiește consilierul PSD. Bărbatul va depune plângere la poliție pentru distrugere și așteaptă ca oamenii legii să își facă treaba.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

9 comentarii

  1. Si ce va mira? Sunt ordine clare ca psesdistii sa dispara, sa fie eliminati.Domnul sa fie multumit ca nu i-a luat foc casa, ca nu i-au omorat astia familia. Se va ajunge la epurare politica, o sa vedeti

    1. Mare dreptate aveți.Discursul lui KI de săptămâna aceasta a dus la schimbarea implicit a votului.Cum să afirmi ca un președinte de stat că vrei să ” extermini ” un partid??

  2. A mai fost un presedinte care promova superioritatea unei rase fata de restul muritorilor. Stim unde s-a ajuns. Acum…ni se spune ca pesedistii sunt niste sub-oameni, niste fiinte inapoiate care nu trebuie sa mai traiasca sau cel putin sa fie tratate ca animalele, fara sa li se mai dea drepturi.
    Acum va bucurati de ce se intampla in Romania, dar sa stiti ca veti fi responsabili de atrocitatile ce vor urma. Fiindca vor urma.

  3. Bine i-a facut! Cine intra in PSD merita toate nenoricirile pentru ca au distrus tara , au nenorocit economia , si s-a opus europenizarii ,! Mai rau de cat atat trebua

  4. Nu ne mai mira… Tudorel Toader s-a trezit cu un mesaj de dragoste asemanator pe gardul scumpei sale vile!… Ura oamenilor pe PSD a inceput sa capete manifestari extreme!

  5. Un om a fost ucis pentru ca era votant PSD. E clar ce urmează. Cinci ani de ura au dat roade si vom asista la epurari in masa. Aveti idee cine sunt oamenii simpli care urmeaza sa fie eliminati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: